Research

Research

Molenbeek partner in Dynamis

De kracht van delen

Molenbeek Makelaars Utrecht maakt gebruik van de Research afdeling van Dynamis. Daardoor zijn wij altijd op de hoogte van wat er zich landelijk en lokaal op de vastgoedmarkt afspeelt. Op deze manier kunnen wij u van een goed onderbouwd advies voorzien. Er komen rapporten uitvoort van de kantorenmarkt, de bedrijfsruimtemarkt, de winkelmarkt, de logistieke markt en de woningmarkt. Onze rapporten verdwijnen niet in de archiefkast. Molenbeek Makelaars is graag uw kennispartners.

Kantorenmarkt

De Sprekende Cijfers rapportage beslaat 26 kantorenmarktenregio's. Er wordt jaarlijks in februari een Sprekende Cijfers editie uitgebracht voor het komende jaar. Elk kwartaal volgt er een update met de laatste ontwikkelingen op de kantoren markt. De regionale marktkennis stelt ons als Dynamis in staat om de rapportages per regio op te stellen. Dit is onmisbaar gezien de verschillende marktontwikkelingen in de verschillende regio's. Onze makelaars vertellen u graag meer over deze marktontwikkelingen.

Sprekende cijfers kantorenmarkt

Bedrijfsruimtemarkt

Het rapport Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtenmarkten analyseert 28 regio's in Nederland. Hierbij wordt ingegaan op de dynamiek binnen de bedrijfsruimtemarkt in verschillende regio's in Nederland. Hierbij wordt er gekeken naar aanbod- en opnameontwikkeling, prijsontwikkeling en de verwachte vraag naar bedrijfsruimte.

Sprekende cijfers bedrijfsruimtemarkt

Woningmarkt

De rapporten van Sprekende Cijfers Woningmarkten geeft het Nederlandse markbeeld weer en daarnaast wordt er aandacht gegeven aan de regionale woningmarktontwikkelingen. De woningmarkt is dynamisch en per regio zijn er grote verschillen. Door de aanhoudende marktdruk blijven de woningprijzen in Nederland stijgen.

Winkelmarkt

Het rapport van Sprekende Cijfers winkelmarkten geeft informatie over 29 hoofdwinkelgebieden. Deze gebieden zijn verspreid over het land. Hierbij wordt er gekeken naar de leegstandontwikkeling, het aanbod en naar de opname van winkels. De retailscan geeft beleggers, ontwikkelaars, overheden, researchers en retailers inzicht in de ontwikkelingen in de retailmarkt.

Sprekende cijfers winkelmarkt