The Residence Bilthoven

The Residence Bilthoven

Nieuwbouwproject

The Residence Bilthoven

Een fantastische plek om te ontspannen, te ontmoeten en te wonen!

The Residence is een luxe wooncomplex met een parkeerkelder op loopafstand van onder andere twee grote supermarkten, horecagelegenheden, diverse winkels en het NS-station Bilthoven. Het complex bestaat uit 30 appartementen variërend in grootte tussen de 69 m² - 141 m².

De uitstraling van het complex is hoogwaardig, mede als gevolg van de mooie materialen, waaronder het metselwerk gecombineerd met materialen als natuursteen, zink en gevelpanelen. De appartementen zijn gelegen op de 1ste, 2de en 3de verdieping en hebben eigen chique afgewerkte entrees.

Project website

The Residence Bilthoven

Het gebouw

Het gebouw is L-vormig en is opgedeeld in twee delen. Het gedeelte aan het plein bestaat uit 22 appartementen verdeeld over drie woonlagen. Haaks daarop, aan de Melchiorlaan, staat het andere deel van het gebouw bestaande uit twee woonlagen met in totaal nog eens 8 appartementen.

Alle appartementen aan het plein zijn toegankelijk via de centrale portieken. Vanuit de centrale hallen kan men de lift of trap nemen. De woningen aan de Melchiorlaan zijn toegankelijk via een galerij. De woningen aan het Vinkenplein zijn, met de woonruimte en buitenruimte, grotendeels georiënteerd op het zuiden; de woningen aan de Melchiorlaan zijn gelegen op het westen.

Extra opvallend zijn de appartementen die gelegen zijn aan het plein op de derde woonlaag. Deze zijn grotendeels gesitueerd in de schuine kap, waardoor er een prachtige vrije hoogte is ontstaan.

De toegang tot de parkeerkelder met de auto verloopt vanuit de Melchiorlaan. Vanuit de kelder zijn ook de centrale entrees te bereiken middels de trap en de liftinstallaties.

The Residence Bilthoven

Omgeving

De locatie Vinkenplein is gelegen in de kern Bilthoven in de aantrekkelijke woongemeente De Bilt. De locatie heeft een zeer sterke ligging nabij de (historische) centra van Utrecht en Amersfoort. De locatie is ook met openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Op enkele minuten loopafstand, het treinstation Bilthoven. In ca. 10 minuten kan vanaf treinstation Bilthoven naar Utrecht Centraal gereisd worden. Het plein vormt straks een centrale, brinkachtige ruimte in Bilthoven en is onderdeel van de winkelroute. Aan de noordzijde grenst de locatie aan het kernwinkelgebied van Bilthoven. Aan de zuidzijde ligt de woonwijk Overbosch met vrijstaande woningen en groen opgezette, bomenrijke lanen.


Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.