Thuis in het Loo Austerlitz

Nieuwbouwproject

Nieuwbouwproject

Thuis in het Loo Austerlitz

Een buitenkans aan het bos!

Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Thuis in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin. Sommige zelfs direct aan het bos!

Thuis in Het Loo bestaat uit circa 104 woningen die in deelfasen worden verkocht. Fase 4 wordt binnenkort in verkoop gebracht, schrijf je in op de projectwebsite dan wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen omtrent de start verkoop.

Informatie & inschrijven

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten

De eerste jaren heb je bijna geen kosten aan onderhoud.

Energiebesparend

Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op je energierekening.

Mooi meegenomen

Je betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.

Voordeliger hypotheek

Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.

Thuis in het Loo

Wonen aan het bos

In Het Loo woon je aan de rand van het bos. Een plek waar je heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen. Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in.

Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij.

Thuis in het Loo

Alles in de buurt

Vanuit Het Loo heb je alles op loopafstand en in de buurt: een supermarkt, slager, basisschool, kinderopvang, zorg en diverse sportverenigingen. Bij restaurant Het Plein kun je terecht voor een heerlijke cappuccino op het terras, maar ook lunchen en dineren of een snack afhalen. Heb je zin in een avond uit? In het Beauforthuis, wat vroeger een kerk was, worden diverse concerten en theatervoorstellingen georganiseerd en kun je dagelijks biologisch eten in het theatercafé.

Bovendien zijn er regelmatig evenementen op het Dorpsplein: van leuke braderieën tot openluchtoptredens op het podium. Voor winkels als Albert Heijn en Hema moet je een klein stukje rijden, maar met de fiets of de auto ben je zo in Driebergen of Zeist. Hier zijn overigens ook diverse middelbare scholen, waar de pubers uit Austerlitz gezamenlijk naartoe fietsen.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijg je een indicatie van jouw huidige woningwaarde en weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.

Gratis waardebepaling aanvragen

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie