35824

Project Thuis in het Loo

Fase 2B

Een buitenkans aan het bos

Of je nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, je zult je droomhuis kunnen vinden in Thuis in Het Loo. En ook je persoonlijke smaak kun je laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kies je het huis dat bij je past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin. Sommige zelfs direct aan het bos!

Thuis in Het Loo bestaat uit circa 104 woningen die in deelfasen worden verkocht. In fase 2b heb je keuze uit verschillende typen vrijstaande woningen.

De verkoop van de 7 vrijstaande woningen in fase 2b is gestart. Inschrijven kan nog via de projectwebsite.

8854

Onze specialist

Diederik Donker
  • Makelaar en Taxateur o.z. RM RT
8855

Fase 3

In het groene hart van Thuis in Het Loo komen 20 rijwoningen en 4 semi-bungalows in ongeveer dezelfde stijl en indeling als in fase 1. Alle woningen in fase 3 zijn aan de voorzijde prachtig gelegen aan een autovrije groenstrook. Auto's zijn hier volledig uit het straatbeeld onttrokken. De woningen zijn gasloos en worden zeer duurzaam en kwalitatief hoogwaardig afgewerkt met standaard zonnepanelen, vloerverwarming, tripple glas en hardhouten kozijnen. Diverse technische installaties als een individuele warmtepomp, warmte terugwinning systemen en balansventilatie zorgen ervoor dat de woningen zeer energieneutraal zijn.

Bekijk de woningtypen en interactieve kavelkaart.

De verkoop van de woningen in fase 3 is gestart. Inschrijven kan nog via de projectwebsite.

35823

Wonen aan het bos

In Het Loo woon je aan de rand van het bos. Een plek waar je heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen.

Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in. Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij.

8856

Alles in de buurt

Vanuit Het Loo heb je alles op loopafstand en in de buurt: een supermarkt, slager, basisschool, kinderopvang, zorg en diverse sportverenigingen.

Bij restaurant Het Plein kun je terecht voor een heerlijke cappuccino op het terras, maar ook lunchen en dineren of een snack afhalen. Heb je zin in een avond uit? In het Beauforthuis, wat vroeger een kerk was, worden diverse concerten en theatervoorstellingen georganiseerd en kun je dagelijks biologisch eten in het theatercafé. Bovendien zijn er regelmatig evenementen op het Dorpsplein: van leuke braderieën tot openluchtoptredens op het podium. Voor winkels als Albert Heijn en Hema moet je een klein stukje rijden, maar met de fiets of de auto ben je zo in Driebergen of Zeist. Hier zijn overigens ook diverse middelbare scholen, waar de pubers uit Austerlitz gezamenlijk naartoe fietsen.

8857
8858

Neem contact op voor meer informatie

Heeft u interesse in een van de woningen? Voor meer informatie zijn wij bereikbaar op 030-69 202 04, zeist@molenbeek.nl.

8860

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.