Thuis in het Loo Austerlitz

Thuis in het Loo Austerlitz

Nieuwbouwproject

Een buitenkans aan het bos!

Of u nu samenwoont, een gezin met kleine of grote kinderen hebt of de kinderen al uit huis zijn, u zult uw droomhuis kunnen vinden in Thuis in Het Loo. En ook u persoonlijke smaak kunt u laten spreken. Door de grote variatie in dakvormen, raampartijen en materiaalgebruik kiest u het huis dat bij u past. Uiteraard hebben alle woningen een heerlijke tuin. Sommige zelfs direct aan het bos!

4 Nieuwbouw voordelen

Lage onderhoudskosten
De eerste jaren heeft u bijna geen kosten aan onderhoud.
Energiebesparend
Elektra, isolatie en verwarming zijn hypermodern en van hoge kwaliteit zijn. Dat bespaart fors op uw energierekening.
Mooi meegenomen
U betaalt geen overdrachts-, makelaars- en taxatiekosten.
Voordeliger hypotheek
Voor nieuwbouwprojecten gelden vaak aantrekkelijke hypotheekvoorwaarden.
Thuis in het Loo

Wonen aan het bos

In Het Loo woont u aan de rand van het bos. Een plek waar u heerlijk tot rust komt na een dag hard werken. En ook de kinderen kunnen hun hart ophalen. Klimmen in bomen en crossfietsen door het bos, dat kan hier elke dag! Het Loo ligt rechts van de Schoolweg en tussen het bos, de Schooldwarsweg en Dirkje van Barneveldweg in.

Het wordt een nieuwe wijk die direct aansluit op de bestaande bebouwing. Op die manier staat het wijkje niet los van het dorp, maar hoort het er gelijk echt bij.

Thuis in het Loo

Alles in de buurt

Vanuit Het Loo heeft u alles op loopafstand en in de buurt: een supermarkt, slager, basisschool, kinderopvang, zorg en diverse sportverenigingen. Bij restaurant Het Plein kunt u terecht voor een heerlijke cappuccino op het terras, maar ook lunchen en dineren of een snack afhalen. Heeft u zin in een avond uit? In het Beauforthuis, wat vroeger een kerk was, worden diverse concerten en theatervoorstellingen georganiseerd en kunt u dagelijks biologisch eten in het theatercafé.

Bovendien zijn er regelmatig evenementen op het Dorpsplein: van leuke braderieën tot openluchtoptredens op het podium. Voor winkels als Albert Heijn en Hema moet u een klein stukje rijden, maar met de fiets of de auto bent u zo in Driebergen of Zeist. Hier zijn overigens ook diverse middelbare scholen, waar de pubers uit Austerlitz gezamenlijk naartoe fietsen.

Van plan om een nieuwbouwwoning te kopen?

Doe eerst een gratis waardebepaling! Zo krijgt u een indicatie van uw huidige woningwaarde en weet u precies wat uw mogelijkheden zijn.