Wonen in Zeist

Wonen in Zeist

Molenbeek Makelaars

Wonen in Zeist

Wonen in Zeist is ideaal: er werkgelegenheid, er zijn talloze scholen, en het ligt op de grens van het groene hart van Nederland. Terwijl de grote steden steeds moeilijker toegankelijk worden voor huizenkopers, liggen er in Zeist nog genoeg kansen om uw droomhuis te bemachtigen. Molenbeek Makelaars biedt u deze kansen.

Wonen in Zeist en omgeving

Molenbeek Makelaars bemiddelt in woonruimte in Zeist en aanpalende dorpen en gemeenten. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers wonen in Zeist of de regio. Op deze manier heeft onze makelaardij 100% binding met de streek, en weten we altijd wat er speelt aan bouwvergunningen en milieuverordeningen. En wie weet vindt een van onze teamleden uw nieuwe huis wel onderweg op de fiets naar kantoor of terug!

Op huizenjacht in Zeist

Het zoeken naar een huis is spannend; zorg dat het niet té spannend wordt. Als particulier weet u nu eenmaal niet waar u precies op moet letten. Dat is óns werk! Hier vindt u uw nieuwe huis:

  • Ons actuele woningaanbod
  • Kijk allereerst bij het woningaanbod in Zeist en omstreken. Zit er een woning bij die u bevalt, en valt hij binnen uw budget? Er komen elke week woningen bij, dus houd de site in de gaten.
  • Het netwerk van Molenbeek Makelaars
  • Als u wilt komen wonen in Zeist, of u wilt binnen de streek verhuizen, is het verstandig om meteen een afspraak te maken op onze makelaardij in Zeist. Wanneer wij uw wensen geïnventariseerd hebben, kunnen we u waarschuwen als er een huis in de verkoop komt, nog voordat het op de site komt. Zo bent u de allereerste gegadigde!
  • Nieuwbouw
  • Wij zijn bij diverse nieuwbouwprojecten betrokken. Schrijf u in voor een spiksplinternieuwe woning in Zeist. Op kantoor hebben we alle brochures, maar u kunt ook vast op de site kijken naar de nieuwbouwwoningen in Zeist.
  • Actief zoeken
  • Sommige mensen weten precies wat voor huis ze willen kopen. Dat is prima, want dan kunnen wij gericht voor u op zoek. Hiervoor zijn wij opgeleid!

Contact met een lokale makelaar

Wanneer u uw huis gevonden heeft, volgt natuurlijk de bezichtiging en een eventuele taxatie of bouwkundig onderzoek. Wij assisteren u hiermee, net als bij de onderhandelingen en het hypotheekadvies. Natuurlijk staan we u ook terzijde wanneer de koopovereenkomst bij de notaris getekend moet worden: op ons kunt u vertrouwen.
Bel meteen 030 69 202 04 voor een afspraak of kom tijdens kantooruren langs bij ons makelaarskantoor in Zeist. Wonen in Zeist ligt ook binnen uw bereik!