Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Akkerwinde Fase "De Velden", Scherpenzeel

€ 269.950 - € 589.950

Omschrijving

De verkoop is gestart: Nieuwbouwplan Akkerwinde Fase "De Velden". U kunt zich nog tot 15 oktober 17:00 uur inschrijven voor dit plan. Heeft u belangstelling? Meld uw interesse en bel of mail Molenbeek Makelaars, 033-286 4411, woudenberg@molenbeek.nl

De Bunte Vastgoed Oost heeft de tweede fase in Nieuwbouwplan Akkerwinde te Scherpenzeel ontwikkelt. Deze tweede fase, genaamd "De Velden" zal...

Aanmelden voor project

Heeft u interesse in dit project? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier om u aan te melden voor dit project.

Ik wil op de hoogte blijven

Wilt u zich inschrijven op de nieuwsbrief? Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt u bericht zodra er nieuws is.

Wijkstatistieken

 • Icon guy
  Inwoners Verspr.h. ten zuiden van Scherpenzeel
  80 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Verspr.h. ten zuiden van Scherpenzeel
  70 vrouwen
 • Icon car
  Auto's
  0,0 per huishouden
 • Icon house
  Gemiddelde vraagprijs
  € 0,-
 • Icon guy
  Inwoners Scherpenzeel
  4.810 mannen
 • Icon girl
  Inwoners Scherpenzeel
  4.894 vrouwen
Leeftijd buurtbewoners
Huishoudens
Koop/Huur
 • Basisonderwijs
  0.9 km
 • Voortgezet onderwijs
  6.7 km
 • Gemiddelde afstand tot grote supermarkt
  1.1 km
 • Gemiddelde afstand tot huisarts
  1.2 km
 • Gemiddelde afstand tot kinderdagverblijf
  1.2 km

Uitgebreide omschrijving

De verkoop is gestart: Nieuwbouwplan Akkerwinde Fase "De Velden". U kunt zich nog tot 15 oktober 17:00 uur inschrijven voor dit plan. Heeft u belangstelling? Meld uw interesse en bel of mail Molenbeek Makelaars, 033-286 4411, woudenberg@molenbeek.nl

De Bunte Vastgoed Oost heeft de tweede fase in Nieuwbouwplan Akkerwinde te Scherpenzeel ontwikkelt. Deze tweede fase, genaamd "De Velden" zal bestaan uit 45 koopwoningen in 4 verschillende types, welke aardgasloos gebouwd worden met een EPC van 0,0!!

De wijk kenmerkt zich door de unieke combinatie van hoogwaardige architectuur en duurzaamheid. Wonen in De Velden biedt een unieke kans om in een kindvriendelijke buurt te wonen op korte afstand van winkels, scholen, sport-, uitgaans- en zorgfaciliteiten.

WONEN IN DE VELDEN: met volle teugen van het leven genieten, elke dag opnieuw. Alles wat u daarvoor nodig hebt, biedt de nieuwe wijk De Velden in Scherpenzeel. Want wonen in De Velden is genieten van optimaal wooncomfort in een energiezuinige, duurzame en kindvriendelijke omgeving.

Verstoppertje spelen, voetballen, tikkertje doen of fietsen: kinderen houden ervan. En wat is er fijner dan een woonomgeving waarin de kinderen naar buiten kunnen gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om druk verkeer. Naast het ruime aanbod aan winkels, restaurants en supermarkten ligt de basisschool op loop afstand. De nieuwe wijk De Velden ligt eigenlijk overal dichtbij. Zó wilt u wonen…

HET DORP SCHERPENZEEL: Net buiten de randstad in een oase van rust vindt u het karakteristieke dorp Scherpenzeel. In dit gezellige dorp voelt iedereen zich al snel thuis.

MIDDEN IN DE NATUUR: Scherpenzeel ligt tussen de natuurgebieden de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. De omgeving leent zich er dan ook voor om heerlijk te recreëren, denk hierbij aan wandelen, fietsen of paardrijden.

ALTIJD IETS TE DOEN: Het gezellige centrum kenmerkt zicht door de diverse karakteristieke panden zoals Huize Scherpenzeel. Op de diverse terrassen is het mogelijk om een lekker hapje te eten of een drankje te drinken.

SPORTIEF EN RECREATIEF: Er zijn diverse actieve sportverenigingen in het dorp aanwezig waaronder voetbal-, tennis -, hockey- en volleybalverenigingen. Ook kunt u in de warme zomer maanden verkoeling vinden in het pas gerenoveerd openluchtzwembad.

BEREIKBAARHEID: Scherpenzeel is door de provinciale wegen N224 en N802, welke u naar de A12, A30 en A1 brengen uitstekend bereikbaar. Door de centrale ligging in Nederland bent u in circa een half uur in Utrecht, Amersfoort of Arnhem. In het dorp zelf is alles op fiets- en loopafstand. En met het openbaar vervoer bent u al snel in de buurtgemeentes Barneveld, Veenendaal en Woudenberg.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 269.950 - € 589.950
Bouw
Locatie
Plaats Scherpenzeel
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 405 m³ - 717 m³
Perceeloppervlakte 126 m² - 579 m²
Woonoppervlakte 108 m² - 183 m²

Wilt u meer informatie over dit project?

Nieuwbouw informatie

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.