Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Verkoop gestart 3708 WG, Zeist

Bosgaarde Kerckebosch, 3708 WG, Zeist

€ 450.000 - € 505.000

Omschrijving

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Schrijf je in voor een woning via de projectwebsite WWW.BOSGAARDE.NL dan nemen wij contact met je op om je verder te informeren. De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het...

Lees meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 74 m² - 82 m²
Perceel 44 m² - 52 m²
Meer kenmerken

Buurtstatistieken Kerckebosch

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

Kenmerken

Algemeen
Vraagprijs € 450.000 - € 505.000
Servicekosten BTW belast Nee
Status Beschikbaar
Bouw
Aantal eenheden 30
Locatie
Plaats Zeist
Land NL
Oppervlakte en inhoud
Inhoud 335 m³ - 258 m³
Perceeloppervlakte 44 m² - 52 m²
Woonoppervlakte 74 m² - 82 m²
Inhoud 258 m² - 335 m²
Website
bosgaarde.nl

Uitgebreide omschrijving

Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Schrijf je in voor een woning via de projectwebsite WWW.BOSGAARDE.NL dan nemen wij contact met je op om je verder te informeren.

De geur van dennenappels, zingende vogels en een springende eekhoorn. Dit kenmerkt het nieuwbouwplan ‘Bosgaarde’, een deelplan van Kerckebosch in Zeist. Oprecht een uniek plan te noemen! In Bosgaarde vind je straks 30 rug-aan-rugwoningen. Deze koopwoningen krijgen een vriendelijke en natuurlijke uitstraling en gaan helemaal op in de bosrijke omgeving. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen en kleuren en auto’s worden uit het zicht geparkeerd. In deze buurt zijn dagelijkse voorzieningen en scholen dichtbij. Net als het schitterende nationale park de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. Gewoon naast de deur. Hier voel jij je straks helemaal thuis.

Watersnip, Blauwborst en Kuifmees. Deze woningtypes passen helemaal in de groene omgeving. De 30 rug-aan-rug woningen zijn duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling. Bij alle woningen geniet je van de groene en kindvriendelijke omgeving en zit je heerlijk op je eigen terras. Van een mooie hoekwoning tot een comfortabele tussenwoning. Alle woningen zijn compleet met keuken en badkamer en hebben twee slaapkamers. En wat te denken van een eigen parkeerplek in de stallingsgarage? Jij maakt jouw woning uniek door enkele woonwensen toe te passen. Welk type past bij jou?

Type Watersnip, rijwoning 82 m2
De Watersnip is een fijne rijwoning en zie je op verschillende plekken in het plan terug. De woning is voorzien van een complete hoekkeuken. Via de tuindeur in de woonkamer loop je zo je terras op en geniet je van de fijne zon. Op de verdieping beschik je over twee slaapkamers.

Type Blauwborst, hoekwoning 74 m2
Deze prachtige hoekwoning kent twee varianten in terrasindeling. Bouwnummers 5, 16 en 26 beschikken namelijk over een hoekterras en de andere drie bouwnummers hebben een recht terras. De ramen op de hoek zorgen voor extra lichtinval in de woning. Hoe fijn is dat!

Type Kuifmees, hoekwoning 82 m2
Ben je op zoek naar een bijzondere woning. Kies dan voor woningtype Kuifmees. Deze hoekwoning lijkt qua indeling op het andere type hoekwoning, maar is met 82 m2 net wat royaler. Ook hier beschik je over een eigen terras waar je heerlijk geniet van het zonnetje. Kijk snel naar alle voordelen.

Bosgaarde wordt gerealiseerd in de wijk Kerckebosch. Kerckebosch ligt in het oostelijk deel van Zeist naast de villawijk De Hoge Dennen en grenst aan de Utrechtse Heuvelrug en landgoed Heidestein. De veelzijdige natuur ligt hier binnen handbereik. Daarnaast ben je binnen tien minuten fietsen in het gezellige centrum van Zeist. Nog dichter bij huis vind je het winkelcentrum waar je terecht kunt voor alle dagelijkse boodschappen. Kortom, Bosgaarde is centraal en bovendien uniek gelegen.

Planning:
Start bouw half april 2023

Interesse?
Meld je dan nu aan en volg de link naar de projectwebsite!
Deze link vind je onderaan de pagina.

Alle media

Plattegronden

Alle afbeeldingen

Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist
Bosgaarde Kerckebosch, Zeist

Buurtstatistieken Kerckebosch

Leeftijd buurtbewoners

Huishoudens

Koop/Huur

 • Basisonderwijs

  0.8 km
 • Voortgezet onderwijs

  0.4 km
 • Inwoners Kerckebosch

  1.405
 • Inwoners Kerckebosch

  1.545
 • Inwoners Zeist

  31.743
 • Inwoners Zeist

  33.300

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie