Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg

Geschreven door drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS op 10 februari 2023

Namens onze opdrachtgever hebben wij de verkoop mogen begeleiden van deze fraaie rijksmonumentale belegging met NSW-rangschikking.

Het complex is langjarig verhuurd aan Cannondale Europe die er, na grondige verbouwing, sinds enkele jaren haar hoofdkantoor en europese campus heeft gevestigd.

Het kasteel is rond 1400 gebouwd en ligt midden op het landgoed Geerestein in Woudenberg. Rond 1700 zijn het koetshuis en belhuis toegevoegd. Omstreeks 1834 is het complex gerenoveerd naar de huidige vorm.

De juridische begeleiding werd verzorgd door KienhuisHoving advocaten en notarissen.

Het inschakelen van een Molenbeek Makelaar helpt u verder bij aan- / verkoop danwel aan- of verhuurprocessen voor alle soorten en vormen van commercieel en maatschappelijk onroerend goed.

Wij verwelkomen u dan ook graag bij ons op kantoor voor een kop koffie en persoonlijke kennismaking of oriënterend gesprek.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg
drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS
Neem contact op met drs. Gert-Jaap

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht 

Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht

Namens een particuliere belegger heeft Molenbeek Makelaars het Rijksmonumentale Kantongerecht gelegen aan de Hamburgerstraat 30 in Utrecht als belegging aangekocht.
De Poort 42 te Houten

De Poort 42 te Houten

Deze prachtige kantoorvilla heeft een totale metrage van circa 396 m² en is gelegen aan de Poort 42 te Houten. In 1877 werd de bouw van de toenmalige burgemeesterswoning,...
Bekijk overzicht