drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS

NVM - Makelaar / MRICS / Partner

drs. Gert-Jaap  van Keulen MRICS

Over mij

Ondernemerschap en passie voor alles wat met gebouwde omgeving en architectuur te maken heeft hebben mijn interesse al van jongs af aan. Na afgestudeerd te zijn aan de Universiteit van Utrecht ben ik bij een internationale belegger gaan werken waarna ruim 15 jaar geleden de overstap te maken naar Molenbeek Makelaars.

 

Als bedrijfsmatig adviseur combineer ik de interesse in vastgoed met mijn nieuwsgierigheid naar de gebruikers en de verhalen welke achter de gevels schuilgaan. Van kantorencomplex, winkel, monument tot (her-) ontwikkeling geen vraagstuk is hetzelfde. Samen bouwen wij aan onze organisatie en dienstverlening in de mooiste provincie van het land.

Mijn laatste berichten

Schaarste zorgt voor uitwijken ondernemers op bedrijfsruimtemarkt in Utrecht
Sprekende Cijfers
Schaarste zorgt voor uitwijken ondernemers op bedrijfsruimtemarkt in Utrecht De dynamiek op de bedrijfsruimtemarkt in provincie Utrecht is in 2022 gestagneerd. Door een dalend aanbodvolume zijn er minder mogelijkheden om geschikte bedrijfsruimte te vinden. Door het...
Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg
Bedrijfshuisvesting
Belegging verkocht, Ridderhofstad Kasteel Geerestein te Woudenberg Namens onze opdrachtgever hebben wij de verkoop mogen begeleiden van deze fraaie rijksmonumentale belegging met NSW-rangschikking. Het complex is langjarig verhuurd...
Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht 
Bedrijfshuisvesting
Belegging aangekocht, Voormalig Kantongerecht Utrecht Namens een particuliere belegger heeft Molenbeek Makelaars het Rijksmonumentale Kantongerecht gelegen aan de Hamburgerstraat 30 in Utrecht als belegging aangekocht.
Bekijk meer berichten

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie