Statig en monumentaal pand

Statig en monumentaal pand

Geschreven door Coen Vermeij MRICS op 4 april 2022

Voor onze opdrachtgever mogen wij deze prachtige kantoorruimte in een statig monumentaal pand welke is gelegen aan de Krommestraat 70 te Amersfoort verhuren.

De Krommestraat bevindt zich in het hart van de Amersfoortse binnenstad met grote verscheidenheid aan leuke, kleine winkels, horeca en bijzondere gebruikers als de Waterlijn, van waaruit jaarlijks 50.000 belangstellenden een rondvaart over de Amersfoortse grachten maken. De Krommestraat is een zijstraat van de Langestraat, de belangrijkste winkelstraat van Amersfoort.

In de directe nabijheid (Langestraat) bevinden zich vele winkels van landelijke filiaalbedrijven zoals Marc O’Polo, Amac, The Society Shop, Zara, Lifestyle, Bitter, Riverwoods, ANWB en Ziengs. Op de nabijgelegen Hof bevinden zich tal van restaurants en terrassen. Dit pand ligt aan dat deel van de Krommestraat dat grenst aan het Havik. Het Havik kenmerkt zich door een grote variëteit van gebruik en bewoning. Veel kunst, kunstnijverheid, antiek en galeries gaan schuil achter menig monumentale gevel.

De kantoorruimte heeft een vloeroppervlak van in totaal circa 189 m², verdeeld over 1e (111 m²) en 2e verdieping (78 m²). De verdiepingen zijn desgewenst afzonderlijk te huur.

Voor meer informatie klik op deze link.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie