Uniek object ' Huizingalaan 187 189-191' verkocht!

Geschreven door Coen Vermeij RM RT MRICS op 18 mei 2021

Een uniek en bijzonder object gelegen aan de Huizingalaan 187 189-191 te Utrecht verkocht!

Op dit moment is het nog een groot kantoorobject met een bovenwoning gelegen in de Zeeheldenbuurt in Utrecht Oost. Architect Ir. P.H. Dingemans heeft in de tijd van de wederopbouw laten zien dat de kwaliteit en originaliteit in de wederopbouwperiode anders kon. Hij bouwde zijn huis (191) en kantoor (189) met b2-betonblokken. In 2000 heeft zijn zoon Ir. F.C.J. Dingemans het antracietkleurige complex (187) aangebouwd. Huizingalaan 189 en 191 zijn benoemd tot jong gemeentelijk monument.

Het torenkamertje steekt boven de stad uit. Als je over de Sartreweg rijdt springt de torenkamer er uit. Velen zullen zich afvragen wat zich in de torenkamer bevindt. Dit kamertje is oorspronkelijk bedoeld als meditatieruimte en schilderatelier. Het uitzicht is hier bijzonder.

Het object is maar liefst ca. 1155 m² groot, heeft een groot terras aan het water, een tuin rondom, een dakterras aan het appartement en een klein balkon aan de slaapkamer waardoor het object vele mogelijkheden heeft.

Uniek object ' Huizingalaan 187 189-191' verkocht!
Coen Vermeij RM RT MRICS
Neem contact op met Coen

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Pijlstaartlaan 3 te Zeist verhuurd.

Pijlstaartlaan 3 te Zeist verhuurd.

Welkoop wordt de nieuwe huurder van de bedrijfsruimte gelegen aan de Pijlstaartlaan 3 te Zeist. Het object betreft een lichte bedrijfsruimte met magazijn...
De Sint-Josephkerk is verkocht!

De Sint-Josephkerk is verkocht!

Namens de Parochie St. Martinus is Molenbeek Makelaars gevraagd om de verkoop bij inschrijving van de Sint-Joseph kerk te begeleiden en dit heeft geleid tot een postieve...
Bekijk overzicht