Kromme Nieuwegracht 3 , 3512 HC, Utrecht

  € 400 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Zoek jij een bruisende locatie voor jouw vergadering, werkplek of event? Dan is Social Impact Factory de plek die je zoekt! Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij Social Impact Factory komen ondernemers, start-ups en grote organisaties...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 244 m²

  Downloads

  Zoek jij een bruisende locatie voor jouw vergadering, werkplek of event? Dan is Social Impact Factory de plek die je zoekt!
  Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij Social Impact Factory komen ondernemers, start-ups en grote organisaties bij elkaar om te werken, te vergaderen en te ontmoeten en op deze manier tot oplossingen voor
  maatschappelijke vraagstukken te komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

  Het pand van Social Impact Factory Aan de Gracht kent een bijzonder verhaal. Dit rijksmonument kent een eeuwenoude charme met een even oude traditie in vernieuwend en vrijdenken. Het markante gebouw dankt haar naam aan één van haar beroemde bewoonsters Belle van Zuylen; tot 1770 diende het als schitterend winterverblijf van de verlichte schrijfster.
  Jaren later werd deze locatie het decor voor vooruitstrevende schrijvers en leergierige jongeren die deel wilden nemen aan het maatschappelijke leven. En het was de eerste school waar jongens en meisjes in dezelfde klas zaten.

  Ben je op zoek naar een flexibele werkplek voor vijf dagen in de week? Zoek je een goed bereikbare plek in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij Social Impact Factory aan het goede adres! Je kunt al een bureau al huren vanaf één maand, voor maar € 400,- per maand, exclusief BTW. Hierbij zit onder andere onbeperkt koffie en thee inbegrepen, wifi, airconditioning, 20% korting op meeting spaces, gratis gebruik van de meeting spaces op de dag zelf, gebruik van belruimten en een eigen kluisje.

  Tevens kun je gebruik maken van onderstaande voorzieningen:

  Monitor - €5 per dag
  Parkeren - €30 per dag
  Postvak en KvK inschrijving - €25 per maand

  Je hebt toegang tot je bureau tussen 08:30-18:00 uur van maandag t/m vrijdag. Je gasten worden ontvangen door onze host en je hebt toegang tot ons netwerk, onze community en events.

  VERVOER OV EN FIETS
  De locatie Aan de Gracht is perfect te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht Centraal Station rijden er meerdere bussen vanaf busstation Jaarbeurszijde haltes C en D. Plan je reis naar de bushalte: Janskerkhof, Utrecht.

  De locatie Aan de Gracht vind je op slechts 15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal Station. Kom je met de fiets? Dan kun je je fiets in de straat parkeren. Wil je je E-bike opladen tijdens je vergadering of werkdag? Fiets dan naar Pieterskerkhof 23 en meld je daar via de intercom. Daar kun je aan de host toegang vragen tot het oplaadpunt.

  Tevens zijn er diverse mogelijkheden voor parkeren, hierover vertellen wij je graag meer.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 400 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Kromme Nieuwegracht 3
  Plaats Utrecht
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging

   Kantoor

   Oppervlakte 244 m²
   Oppervlakte in units vanaf 5 m²

   Onderhoud

   Onderhoud binnen Uitstekend
   Onderhoud buiten Uitstekend

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de kantoorruimte

   Kromme Nieuwegracht 3, 3512 HC, Utrecht

   Locatie

   Kromme Nieuwegracht 3, 3512 HC, Utrecht

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.