Vredenburg 40 , 3511 BD, Utrecht

  € 360 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Zoek jij een bruisende locatie voor jouw vergadering, werkplek of event? Dan is Social Impact Factory de plek die je zoekt! Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij ons komen ondernemers, start-ups en grote organisaties bij elkaar om te...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 180 m²

  Downloads

  Zoek jij een bruisende locatie voor jouw vergadering, werkplek of event? Dan is Social Impact Factory de plek die je zoekt!
  Social Impact Factory is dé hotspot voor sociaal ondernemerschap. Bij ons komen ondernemers, start-ups en grote
  organisaties bij elkaar om te werken, te vergaderen en te ontmoeten en op deze manier tot oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken te komen. Samen maken we sociaal ondernemerschap het nieuwe normaal.

  Ben je op zoek naar een flexibele werkplek voor vijf dagen in de week? Zoek je een goed bereikbare plek in het centrum van Utrecht? Dan ben je bij Social Impact Factory aan het goede adres! Je kunt al een bureau al huren vanaf één maand, voor maar € 360,- per maand, exclusief BTW. Hierbij zit onder andere onbeperkt koffie en thee inbegrepen, wifi, airconditioning, 20% korting op meeting spaces, gratis gebruik van de meeting spaces op de dag zelf, gebruik van belruimten en een eigen kluisje.

  Tevens kun je gebruik maken van onderstaande voorzieningen:

  Monitor - €5 per dag
  Parkeren - €30 per dag
  Postvak en KvK inschrijving - €25 per maand
  Kluisje - €25 per maand

  Je hebt toegang tot je bureau tussen 08:30-18:00 uur van maandag t/m vrijdag. Je gasten worden ontvangen door onze host en je hebt toegang tot ons netwerk, onze community en events.

  VERVOER
  Onze locatie Vredenburg is perfect te bereiken met het OV. Vanaf Utrecht Centraal Station rijden er meerdere bussen vanaf busstation Jaarbeurszijde haltes C en D. Plan je reis naar de bushalte: Vredenburg, Utrecht.
  Daarnaast is de ruimte op 5 minuten loopafstand gelegen van het CS Utrecht en zijn er diverse parkeermogelijkheden in de buurt voor € 30,- per dag.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 360 p.m.
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Vredenburg 40
  Plaats Utrecht
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging

   Kantoor

   Oppervlakte 180 m²
   Oppervlakte in units vanaf 5 m²

   Bedrijfstakken in

   Ontdek de kantoorruimte

   Vredenburg 40, 3511 BD, Utrecht

   Locatie

   Vredenburg 40, 3511 BD, Utrecht

   Schaduwwijzer

   Vragen over dit pand?
   Maak een afspraak via onze online tool.