Weltevreden 4 A , 3731 AL, De bilt

  € 450 - € 1.750 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  Algemeen Deze keurige kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen in een bosrijke omgeving op een kleinschalig bedrijventerrein. De Weltevreden ligt parallel aan de Biltse Rading, welke het object tot een goede zichtlocatie maakt. Voor de verhuur is circa 213 m² netto...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 320 m²

  Downloads

  Algemeen
  Deze keurige kantoor-/bedrijfsruimte is gelegen in een bosrijke omgeving op een kleinschalig bedrijventerrein. De Weltevreden ligt parallel aan de Biltse Rading, welke het object tot een goede zichtlocatie maakt. Voor de verhuur is circa 213 m² netto kantoorruimte beschikbaar verdeeld over drie ruimten (circa 320 m² incl. toebedeling algemene ruimten), gelegen op de 1e verdieping.

  Omgevingsfactoren
  De Weltevreden ligt parallel aan de Biltse Rading waardoor het een goede zichtlocatie is. De Biltse Rading is de verbindingsweg van Utrecht naar De Bilt/Bilthoven.
  Het kleinschalige bedrijventerrein waar het object zich bevindt bestaat uit diverse bedrijven, zo is Broekhuis Ford De Bilt hier gevestigd, evenals een basisschool, een kinderopvang, Stichting Boogh en de gemeentewerf.

  Object
  Voor de verhuur is circa 213 m² netto kantoorruimte beschikbaar verdeeld over drie ruimten (circa 320 m² incl. toebedeling algemene ruimten). Men kan gebruik maken van de gezamenlijke pantry, toiletten en lunchruimte.

  Huurprijs
  Unit 1: ca. 28 m² netto (40 m² incl. toebedeling algemene ruimte) netto; huurprijs € 465,- per maand, te vermeerderen met BTW.
  Unit 2: ca. 60 m² netto (84 m² incl. toebedeling algemene ruimte); huurprijs € 1.000,- per maand, te vermeerderen met BTW
  Unit 3: ca. 125 m² netto (175 m² incl. toebedeling algemene ruimte) + ca. 20 m² netto opslagruimte; huurprijs € 1.750,- per maand, te vermeerderen met BTW

  Servicekosten
  De servicekosten van het gehuurde bedragen € 42,50 per m²/per jaar, te vermeerderen met BTW over het metrage incl. toebedeling algemene ruimte.
  De servicekosten bestaan o.a. uit:

  • gasverbruik inclusief vastrecht
  • elektriciteitsverbruik inclusief vastrecht
  • waterverbruik inclusief vastrecht
  • beveiliging terrein/gebouwen (nachtronden);
  • onderhoud terrein en tuin;
  • glasbewassing buitenzijde;
  • administratiekosten ad 5 % over de hierboven genoemde leveringen en diensten.

  Opleveringsniveau
  Het object wordt in de huidige staat, schoon en ontruimd, opgeleverd met o.a. de navolgende voorzieningen:

  • Parkeergelegenheid eigen terrein.
  • Huidige vloerbedekking;
  • Systeemplafonds met verlichting;
  • Gedeelde toiletgroep op centrale gang;
  • Mechanische luchtbehandeling;
  • Gedeelde pantry.

  Bestemming
  De ruimte aan de Weltevreden zal door of vanwege huurder uitsluitend worden bestemd om te worden gebruikt als kantoorruimte ten behoeve van bureauwerkzaamheden en de parkeerplaatsen als opstelplaats voor personenauto's.

  Aanvaarding
  Per direct.

  Huur- en opzegtermijn
  Flexibel.

  Huurbetaling
  Per kwartaal vooruit.

  Bereikbaarheid
  Per auto
  De Weltevreden is goed bereikbaar met de auto middels de Biltse Rading. De Weltevreden is eveneens op circa 500 meter gelegen van de op- en afrit van de A27 en A28.

  Per Openbaar Vervoer
  Op loopafstand bevindt zich een bushalte met directe verbindingen naar CS Utrecht.

  Parkeren
  Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid op het eigen (afsluitbaar) parkeerterrein.

  Zekerheidsstelling
  Een doorlopende bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW(indien van toepassing).

  Indexering
  Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

  Huurcontract
  Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

  BTW
  Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

  Bijzonderheden
  Alle onderhandelingen en/of overeenstemmingen geschieden onder voorbehoud van definitieve goedkeuring eigenaar/verhuurder.

  Disclaimer
  Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 450 - € 1.750 p.m.
  Servicekosten € 42 per vierkante meters per jaar
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1992
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Weltevreden 4 A
  Plaats De bilt
  Provincie Utrecht
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Kantoor

  Oppervlakte 320 m²
  Oppervlakte in units vanaf 40 m²

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Weltevreden 4 A, 3731 AL, De bilt

  Locatie

  Weltevreden 4 A, 3731 AL, De bilt

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.