Makelaars Zeist

Makelaars Zeist

Molenbeek Makelaars

Makelaars Zeist

De beste makelaars in Zeist zijn de makelaars met het grootste netwerk, waardoor koper en verkoper elkaar in de kortst mogelijke tijd vinden. Molenbeek Makelaars in Zeist is een lokale makelaardij die aangesloten is bij een grote, landelijke keten waarin expertise en contacten gedeeld worden voor de beste transacties.

Molenbeek Makelaars Zeist

Ons team in Zeist bestaat uit professionele medewerkers die elk hun eigen specialiteit hebben. Zo bemiddelen wij bij de koop en verkoop van particuliere woningen, maar begeleiden we ook zakelijke vastgoedtransacties zoals de huur en verhuur van kantoorpanden, adviseren we partners en klanten bij nieuwbouwprojecten, en adviseren wij over investeringen en beleggingen in vastgoed in de regio Zeist.

Certificeringen Molenbeek Makelaars Zeist

Een makelaar is een professional die een onafhankelijk advies moet kunnen geven. Om dat wettelijk te garanderen, worden er landelijk certificeringen uitgegeven. Molenbeek Makelaars Zeist is aangesloten bij:

  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • Als makelaars in Zeist kunnen we u een globale waardebepaling geven, maar ook een officiële taxatie. Een dergelijke, geaccrediteerde taxatie wordt door de bank verplicht bij het verstrekken van bepaalde financieringen. Om in aanmerking te komen voor de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) mag de waarde van uw woning bijvoorbeeld niet boven een bepaald bedrag uitkomen. (Voor 2018 ligt dit bedrag op 265.000€, maar er gaan stemmen op om dit bedrag regio afhankelijk te maken)
  • NWWI
  • Het Nederlands Woning Waarde Instituut valideert de taxatierapporten door ze een officieel, wettelijk erkend stempel te geven. Deze rapporten zijn rechtsgeldig.
  • NVM
  • De Nederlandse Vereniging van Makelaars controleert de aangesloten makelaarskantoren. Als aangesloten makelaardij verbinden we ons aan een integriteitscode, maar zijn we ook verplicht tot het volgen van opleidingen om onze kennis op peil te houden.
  • NVM Business
  • Deze afdeling van de NVM houdt toezicht op de zakelijke transacties van de aangesloten makelaars. Molenbeek Makelaars Zeist is uw partner voor bedrijfs- en beleggingspanden.
  • Vastgoed Cert
  • De Stichting Vastgoed Cert garandeert de deskundigheid en vakbekwaamheid van onze makelaars. Zij behoren tot de top van Nederland!

Contact en communicatie

Natuurlijk gaat het bij ons niet alleen om certificaten. Als uw makelaars in Zeist is het voor ons van het grootste belang om uw wensen in kaart te brengen. Door uw wensen met onze kennis en contacten te combineren, komen de mooiste transacties tot stand. Neem daarom meteen contact met ons op door langs te komen op ons makelaarskantoor in Zeist, of door te bellen naar 030 69 202 04. We beloven u een prettige samenwerking!