Molenbeek Makelaars Zeist

Molenbeek Makelaars Zeist

Antonlaan 600
3707 KD Zeist
Bekijk route
52024

Wij staan voor u klaar

Als makelaar in Zeist staan wij altijd voor u klaar en helpen wij u bij alle zaken die te maken hebben met woningmakelaardij, bedrijfshuisvesting én financiën. Hieronder vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden, klik op een van de onderwerpen en lees meer. Bij vragen of interesse kunt u gerust contact met ons opnemen, wij helpen u namelijk graag verder bij uw zoektocht in Zeist en omgeving!

Molenbeek Zeist

Meer over Molenbeek Makelaars Zeist

Meetbaar meer resultaat, dat mag je verwachten van Molenbeek Makelaars in Zeist. Als regionaal actief makelaarskantoor zijn wij je van dienst bij de verkoop van je particuliere woning, verhuur, verkoopbegeleiding van nieuwbouwplannen en verkoop van voormalige huurwoningen (uitponding).

Als makelaar in Zeist richten wij ons op de woningmarkt van Zeist, Austerlitz, Huis ter Heide, Den Dolder, Bosch en Duin, Soesterberg, Bunnik, Bilthoven en Odijk. Molenbeek heeft ook vestigingen in Utrecht (met name zakelijk onroerend goed) en Woudenberg.

Molenbeek Makelaars staat ook in Zeist voor een persoonlijke aanpak, hoge deskundigheid, professionele processen en een betrokkenheid die veel verder gaat dan goede bereikbaarheid. Onze makelaars in Zeist gáán dan ook voor u en uw woning. Als makelaarsgroep beschikken we bovendien over een zeer groot regionaal kopersnetwerk. Dat geeft u als verkopende partij direct een voorsprong. Dankzij onze aansluiting bij Dynamis, heeft u toegang tot gedetailleerde marktinformatie en de gebundelde kennis van een landelijke makelaarsgroep.

Molenbeek Zeist

Wonen in Zeist

Wonen in Zeist betekent veelal ‘groen’ wonen. Dit komt omdat Zeist omringd is door een bosrijk gebied en onderdeel is van de Utrechtse Heuvelrug. Het woningaanbod in Zeist is dan ook zeer divers, van luxe villa’s in de bossen tot aan herenhuizen en appartementen in het centrum.

Zeist wordt ook wel de slotstad genoemd. Het dankt deze naam aan de talloze landhuizen en kastelen die in de omgeving staan. Hierbij is Slot Zeist het absolute hoogtepunt. De gemeente Zeist bestaat buiten Zeist uit vier andere dorpen. Dit zijn; Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder en Huis ter Heide.

Naast de prachtige natuur die Zeist kenmerkt is er ook een gezellig en culinair centrum waar verschillende restaurants en winkels te bezoeken zijn. Kortom, Zeist biedt voor ieder wat wils!

  Molenbeek Zeist

  Waarom Molenbeek als makelaar in Zeist?

  • Groot netwerk zowel particulier, zakelijk als beleggers
  • Een marketingplan speciaal voor uw woning
  • Zeer flexibel en goed bereikbaar
  • Kennis en kunde van regionale verhoudingen en ontwikkelingen
  • Met meerdere kantoren en finesses is er altijd een specialist op uw vraagstuk inzetbaar
  Molenbeek Zeist

  Nieuwbouw in regio Zeist

  Molenbeek heeft bijna altijd nieuwbouwwoningen in haar aanbod. Voor diverse projectontwikkelaars verzorgen wij de verkoop. Het is wel goed te weten dat er veel vraag is naar nieuwbouw, dus als u de perfecte woning ziet… niet treuzelen! Heeft u interesse in een nieuwbouwwoning? Dan bent u hier aan het goede adres.

  Het kopen van nieuwbouw gaat net even anders. U koopt namelijk een huis op basis van tekeningen, impressies en illustraties. Dat maakt het allemaal wat spannender, maar gelukkig staat u er niet alleen voor, wij als Molenbeek Makelaars begeleiden u hier graag bij!

  Molenbeek Zeist

  Finament Hypotheken & Verzekeringen

  Finament heeft als onafhankelijk hypotheekadviesbedrijf vele jaren ervaring in huis. Het team bestaat uit Matthijs Flikweert en Gerhard Bonhof. Zij zijn werkzaam in de vestigingen in Zeist en Woudenberg.

  Onze werkwijze

  Door een hypotheek te verzorgen die geen blok aan uw been is, maar een basis waarop u prettig leeft. En door er met een goed verzekeringspakket voor te zorgen dat u leven doorgaat als er wat gebeurt. Onze werkwijze? Persoonlijk, altijd betrokken en op de hoogte van de laatste (fiscale) mogelijkheden en ontwikkelingen.

  Molenbeek Zeist

  Dit is Finament

  • Persoonlijk: advies van een specialist, niet van een computer
  • Onafhankelijk: we kiezen de beste en voordeligste hypotheek
  • Ervaren: duizenden hypotheken voor tevreden klanten
  • Betrokken: altijd bereikbaar voor advies of overleg
  • Duidelijk: we nemen alle tijd voor een heldere uitleg
  Molenbeek Zeist

  Het financiële fundament onder uw leven

  Op zoek naar een hypotheek, hypotheekofferte of wilt u weten wat uw maximale hypotheekbedrag is? Maak een gratis en vrijblijvende afspraak met Finament Hypotheken & Verzekeringen. Dan nemen we uitgebreid de tijd om uw financiële mogelijkheden helder in kaart te brengen. Finament kan ook al uw verzekeringen tegen het licht houden en een maatwerkpakket samenstellen.

  Onze drive? Zorgen dat uw financiën een solide fundament hebben.

  Wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via telefoonnummer 030 692 55 34 of stuur een e-mail naar info@finament.nl dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie