'Mountain Offices in Bunnik' BOG transactie

Geschreven door drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS op 2 december 2020

Per Q1 2021 heeft Broad Horizon een langjarige huurovereenkomst met Rijsterborgh Vastgoed afgesloten voor 2000m2 kantoorruimte in de Mountain Offices in Bunnik.

Molenbeek Makelaars behartigde in samenwerking met Valkering & Co de belangen van verhuurder Rijsterborgh Vastgoed bij deze transactie. CBRE begeleidde Broad Horizon bij de ontwikkeling van het werkplekconcept en de aanhuur van de kantoorruimte in Mountain Offices.

Naast de bestaande hoofdvestiging in Amsterdam consolideert Broad Horizion op de nieuwe locatie in Bunnik vier locaties in Midden- Nederland. Het bedrijf heeft voor deze nieuwe locatie gekozen vanwege de optimale indeelbaarheid, het opleverniveau en de bereikbaarheid.

Deze locatie is de eerste kantoorruimte die wordt ingericht voor het ‘aanland-concept’, waarbij het kantoor werk- en ontmoetingsruimte biedt voor alle medewerkers uit de regio. Het concept zal ook uitgerold worden naar de kantoren in Amsterdam, Den Bosch en Maastricht. Hiermee faciliteert Broad Horizon meer samenwerking met klanten, en tussen collega’s, diverse bedrijfsonderdelen en verschillende locaties. Tevens ontstaat er op deze wijze ruimte voor groei in lijn met de ambities.

Broad Horizon is een speler op de Nederlandse data- en IT- markt, gericht op organisaties van 50- 2500 medewerkers. De afgelopen jaren is de organisatie sterk gegroeid, zowel door organische groei als door overnames. Onder verschillende labels werken dochterondernemingen zoals True, DMP, Cmotions, Underlined en Delegate op het gebied van digitale transformatie.

 'Mountain Offices in Bunnik'  BOG transactie
drs. Gert-Jaap van Keulen MRICS
Neem contact op met drs. Gert-Jaap

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Pijlstaartlaan 3 te Zeist verhuurd.

Pijlstaartlaan 3 te Zeist verhuurd.

Welkoop wordt de nieuwe huurder van de bedrijfsruimte gelegen aan de Pijlstaartlaan 3 te Zeist. Het object betreft een lichte bedrijfsruimte met magazijn...
De Sint-Josephkerk is verkocht!

De Sint-Josephkerk is verkocht!

Namens de Parochie St. Martinus is Molenbeek Makelaars gevraagd om de verkoop bij inschrijving van de Sint-Joseph kerk te begeleiden en dit heeft geleid tot een postieve...
Bekijk overzicht