Een unieke woning in de Vogelenbuurt

Geschreven door Marius Don RM RT op 14 oktober 2021

Het appartement biedt 103 m² woonoppervlak verdeeld over twee verdiepingen. Het appartement beschikt over prachtige ornamenten plafonds, originele marmeren schouwen in de woonkamer en ook de originele kamer ensuite is nog aanwezig. De woning is volledig gemoderniseerd met onder andere een moderne keuken voorzien van apparatuur, een luxe badkamer voorzien van ligbad, een inloopdouche, wastafelmeubel en twee separate toiletten. Ook alle installaties zijn vernieuwd en de woning is volledig voorzien van dubbelglas. Daarnaast zijn alle wanden in de woning gestuukt en het gehele appartement is voorzien van een eikenvloer.

Naast de kwaliteit en authenticiteit van de woning is het ruime balkon, dat op het zuidwesten gelegen is, een groot pluspunt. Dit balkon is te bereiken vanuit de woonkeuken middels openslaande deuren. Er is een vaste trap aangebracht naar het dak. Een vergunning voor een dakterras kan worden aangevraagd. Diverse buren zijn u daarin reeds voorgegaan.

De ligging in de gewilde Vogelenbuurt maakt het plaatje compleet. De Nieuwe Keizersgracht is een rustige, unieke, groene straat dankzij de grote bomen in de straat, gelegen in de populaire Vogelenbuurt. Deze zeer kindvriendelijke buurt staat bekend om de prettige sociale contacten. In de buurt is een gemoedelijke sfeer. In een paar minuten loopt u naar de Neude, de Oudegracht en het Griftpark. Iets verder, op circa 5 minuten fietsen, ligt het Centraal Station. De A27 en A28 zijn tevens goed bereikbaar.

Wenst u een keer te komen kijken in deze prachtige woning? Neem contact met ons op via 030- 256 88 11 of via woneninutrecht@molenbeek.nl.

Download hier de brochure.

Een unieke woning in de Vogelenbuurt
Marius Don RM RT
Neem contact op met Marius

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze...
Bekijk overzicht