Geweldige ambiance in het centrum van Zeist

Geschreven door Frans Verweij RM RT op 4 september 2020

1e Dorpsstraat 5c, Zeist


Zelden komt een dergelijk uniek en bijzonder penthouse te koop. De uitzichten vanuit de raampartijen zijn telkens anders, maar altijd goed. De indeling is uitermate doordacht en ieder vertrek voelt goed. Het penthouse is te bereiken door middel van een liftinstallatie of een mooi authentiek trappenhuis. Het penthouse is zorgvuldig bewoond en met liefde onderhouden. Verkoper is de eerste bewoner en heeft alle jaren naar volle tevredenheid gewoond. De reden van verkoop is gelegen in het feit dat verkoper wat kleiner wenst te gaan wonen.

Hof van Holland is aan het begin van de jaren negentig gerealiseerd in een bestaand pand dat gebouwd is in 1890. Het geheel is indertijd uitstekend geïsoleerd en naar de maatstaven van toen hoogwaardig gebouwd met oog voor detail en geschiedenis.

Het bruisende centrum van Zeist biedt ieder wat wils. Naast een echte winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels en eetgelegenheiden zijn er meerdere pleinen aanwezig, waar bijvoorbeeld eenmaal per week een markt te vinden is. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, welke zowel in de winkelstraten als in parken opgezet worden. De prachtige terrassen bieden vooral 's zomers een heerlijke plek voor gezelligheid en verkoeling.

Wonen in het centrum is niet alleen praktisch omdat alles om de hoek te vinden is, maar het is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf het busstation in het centrum gaan regelmatig bussen naar alle nabij gelegen plaatsen.

Wil je meer weten over de woning? Klik dan hier om alles over de woning te ontdekken!

Wilt u de woning bezichtigen? Bel ons voor een afspraak op 030-6920204.

Geweldige ambiance in het centrum van Zeist
Frans Verweij RM RT
Neem contact op met Frans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Op zaterdag 30 september startte de verkoop van een uniek bouwproject: de herbestemming van de Thomaskerk in Zeist. Makelaars van Molenbeek Makelaars vertelden de vele belangstellenden meer over...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie