Hallo, ben ik in beeld?

Wat doen veel kinderen en jongeren bijna doorlopend? Selfies maken, van zichzelf of met vrienden. Hun smartphone staat vol opnames die - als je ze een voor een bekijkt - een goed beeld geeft van hun belevenissen. Jongeren maar ook ouderen leven in een beeldcultuur. En dat heeft ook veel impact op ons werk als makelaar.

Vrijwel alle woonconsumenten zijn tijdens hun oriëntatie op een nieuwe woning sterk visueel ingesteld. Wij zien dat aan de data die onze website www.molenbeek.nl genereert, teksten over de woning worden pas gelezen als men eerst de slideshow met foto’s heeft bekeken. Sluiten de foto’s niet voldoende aan bij het zoekpatroon, dan stapt men snel over naar een ander huis.

Die foto’s zijn dus zeer belangrijk voor iedereen die zijn of haar ­woning verkoopt. Molenbeek ­realiseert zich dat terdege en ­schakelt daarom per definitie een topfotograaf in. Daarbij moet u niet denken aan bruidsfotografen, paperazzi of reclamefotografen, maar aan pure specialisten in fotografie van interieurs en exterieurs van woningen. Fotografen die exact weten waarop ze moeten letten en door de ogen van woningkopers kijken. De specialisten waarmee wij werken ‘doen’ niet anders dan woningen, alleen in hun vakantie schieten ze andere kiekjes :-).

Bij de beoordeling van hun foto’s zijn voor ons als makelaars twee dingen doorslaggevend: is iedere foto ‘raak’ en kan de potentiële koper zich door de volledige reportage een beeld schetsen hoe het wonen is in de woning. Het gaat dus niet alleen om mooie plaatjes, maar vooral om verbeeldingskracht. De geïnteresseerde koper moet zichzelf zien zitten in de woonkamer en zichzelf zien slapen in de slaapkamer. Om over de tuin nog maar te zwijgen, daar moet je jezelf zien genieten op een mooie zomerse dag.

Kortom: in ieder detail van het verkoopproces van een woning legt Molenbeek Makelaars de lat hoog. We gaan heel ver om de belangstelling voor uw woning te maximaliseren. Met een goede verkoop­opbrengst als resultaat. We zijn - dat begrijpt u - graag in beeld om uw woning te verkopen.

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht