Knus en gezellig appartement.

Geschreven door Dagmar Daae RM RT op 14 september 2021

Een appartement dat alles heeft wat u wenst, waaronder een balkon met een vrij uitzicht over de straatzijde.

Een gezellig appartement gelegen aan de Monnetlaan 96 te Utrecht, op een steenworp afstand van de Utrechtse binnenstad! De locatie is hierdoor uniek, mede door de ligging vlakbij het Amsterdam Rijnkanaal, het riante winkelcentrum Kanaleneiland en de diverse aansluitingen met het openbaar vervoer. Een perfecte woning voor een starter, een stel of voor iemand alleen! Het appartement is gelegen in Kanaleneiland. Het complex ligt aan een autoluwe straat, waardoor het heerlijk rustig is. “Om de hoek” ligt het winkelcentrum met een breed scala aan winkels, zoals de Albert Heijn, een bakker, een drogist, diverse kledingwinkels en een FitForFree. De bereikbaarheid is erg goed. Zo is op loopafstand een bushalte gesitueerd, met slechts 12 minuten fietsen bent u op het station en in enkele autominuten bent u op de snelwegen A2, A12 en de A27. Er geldt voor het complex en in de directe omgeving gratis parkeren. Uw vrije tijd goed benutten? Maak dan een lekkere wandeling op de wandelpromenade langs het Amsterdam-Rijn kanaal, ga een hapje eten bij het restaurant ‘Op Roose’, breng een bezoekje aan de kinderboerderij of ga een paar baantjes trekken in zwembad “Den Hommel”.

Dit appartement is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een woonkamer met toegang tot het balkon, een open keuken, een fijne slaapkamer met toegang tot de badkamer. Het toilet is separaat. Tevens heeft u de beschikking over een gemeenschappelijke fietsenberging. In 2017 heeft de Monnetlaan een nieuwe uitstraling gekregen door een modernisatieronde. Dit appartement is een onderdeel van het project ‘Your Urban Space 13’.

Knus en gezellig appartement.
Dagmar Daae RM RT
Neem contact op met Dagmar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht