Molenbeek verzorgt woontransfer

Geschreven door Frans Verweij RM RT op 17 juni 2020

Sinds februari 2014 woonden Wendy en Patrick van Nimwegen met veel plezier aan de Hannie Schaftlaan 15 in Zeist. “Onze droom was echter altijd om te wonen in een twee onder een kap woning met een eigen oprit”, vertelt Patrick. Die wens is onlangs uitgekomen. Het echtpaar maakte met hun zoon en dochter een geslaagde ‘woontransfer’ naar de Joost van den Vondellaan 9. Molenbeek begeleidde zowel de verkoop als de aankoop.

Om met de verkoop te beginnen: voor Wendy en Patrick was het geen vraag wie hun huis zou verkopen. “Molenbeek natuurlijk”, vertelt Patrick stellig. “Frans Verweij van Molenbeek heeft in 2014 ook ons huis in Soesterberg verkocht. Ik ken Frans nog uit de tijd dat we allebei een bijbaantje hadden bij Schat bakkerijen. Maar dat was niet de reden om hem als makelaar te kiezen hoor.”

Corona
Na de geslaagde verkoop van 2014 was ook de transactie in 2020 succesvol. “Het heeft een week of vier te koop gestaan. Net toen de bezichtigingen begonnen brak de coronacrisis uit. Dat heeft echter weinig invloed gehad op de verkoop.” Wendy en Patrick zijn dan ook zeer te spreken over Molenbeek. “De communicatie is erg goed en het proces loopt soepel, ook met de medewerkers op kantoor. Als je een vraagt hebt, krijg je meteen duidelijkheid.”

Bij de aankoop van de nieuwe woning was Frans Verweij ook nauw betrokken. “We hadden eerst een ander huis op het oog, maar hij adviseerde dat niet te kopen. De constructie was niet goed en je moest veel doen om dat te verhelpen.” Bij de aankoop van de Joost van den Vondellaan 9 deed de Molenbeek makelaar zowel de onderhandelingen als de afhandeling. Patrick: “Er komt veel bij kijken en je moet veel dingen regelen. Het geeft ons een gerust en goed gevoel als we dit kunnen overlaten aan een specialist.”

Wil je ook je woning via Molenbeek Makelaars verkopen? Neem dan contact op zeist@molenbeek.nl of 030-69 202 04.

Molenbeek verzorgt woontransfer
Frans Verweij RM RT
Neem contact op met Frans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze...
Bekijk overzicht