Sfeer, gezelligheid, knusheid, veel karakter en leefruimte

Geschreven door Dagmar Daae RM RT op 21 mei 2021

Sfeer, gezelligheid, knusheid, veel karakter en leefruimte. Enkele aspecten die naadloos aansluiten bij deze klassieke tussenwoning! Klinkt dit u goed in de oren? Lees dan snel verder!

Deze tussenwoning gelegen aan de Bekkerstraat 121 te Utrecht beslaat drie woonlagen. De begane grond bestaat uit een voor-, tussen- en achterkamer, een dichte keuken en toegang tot een stadstuin. Twee slaapkamers en de badkamer treft u op de eerste verdieping. De derde slaapkamer bevindt zich op de bovenste, tweede verdieping.

Een sfeervolle en gezellige woning gelegen in de populaire buurt Wittevrouwen. Op loopafstand bevinden zich voorzieningen, zoals ijssalon Roberto Gelato, Koffie75, restaurant Goesting, diverse supermarkten, Gastmaal Café, Koert Apotheken en kinderdagverblijven. De Jenaplanschool ligt om de hoek, net zoals de diverse speeltuintjes en iets verderop het Griftpark. Ook kunt u gemakkelijk het centrum inlopen. De bushalte is tevens op loopafstand (Biltstraat) gelegen en biedt een goede verbinding met De Uithof en het Centraal Station. Verder is de bereikbaarheid van uitvalswegen perfect.

Kortom: een heerlijke stadswoning met veel sfeer, gelegen in een karakteristieke straat in een populaire en rustige buurt.

Sfeer, gezelligheid, knusheid, veel karakter en leefruimte
Dagmar Daae RM RT
Neem contact op met Dagmar

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht