Succesvol verkocht: "Als we het willen doen, dan juist nu"

Geschreven door Vince Hogeveen RM RT op 5 oktober 2020

“ALS WE HET WILLEN DOEN, DAN JUIST NU”

Peter en Mariska Westerbeek verkochten Crosestein 1305 in Zeist

Een mooie wijk (Crosestein), pico bello afgwerkt huis, gelegen aan de weg naar Utrecht. “Allemaal pluspunten”, zegt Peter Westerbeek over Crosestein 1305 waar hij met veel plezier woonde met Mariska en de twee kinderen. “Maar het buitenleven was er wat krap en daarom zijn we verder gaan kijken. Niet binnen Zeist, maar in Scherpenzeel. Daar hebben we een woning gekocht met veel meer ruimte buiten.”

Dat Molenbeek de woning verkocht stond min of meer vast. “We kennen Vince van de sportvereniging, hij heeft ons regelmatig advies gegeven. Bovendien hebben we een klik, dus we gunden hem de verkoop.” Die verliep ‘vlotjes’ zoals Peter het noemt. “Twee halve dagen bezichtigingen, vier biedingen en de beste hebben we eruit gepikt.” Het proces speelde zich af in ‘coronatijd’ en Peter en Mariska besloten juist in deze periode door te pakken. “Als we het willen doen, dan juist nu. De rente is laag en je weet niet wat er gebeurt als corona voorbij is.” Geen spijt van Molenbeek? “Zeker niet. Bij bezichtigingen in Scherpenzeel was geen brochure, bij Molenbeek wel. Dat oogt professioneler, ze zorgen voor een compleet marketingpakket.”

Succesvol verkocht:
Vince Hogeveen RM RT
Neem contact op met Vince

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht