01-11-2018

"Strategie leverde wat moois op"

"Strategie leverde wat moois op"

Prins Hendrikstraat 8 Woudenberg
Succesvol verkocht voor Ewald en Rieke Kloosterman

“Woudenberg is een dorp met voldoende voorzieningen voor het alledaagse leven en vriendelijke mensen”, vertelt Ewald Kloosterman. “Het heeft een mooie landelijke omgeving, ligt centraal en is erg goed bereikbaar.” Drie jaar geleden kwamen hij en zijn vrouw Rieke in Woudenberg wonen; vanwege een baan in de regio Drechtsteden verlaten ze het dorp nu weer. Voor de verkoop van hun woning aan de Prins Hendrikstraat 8
nodigden ze diverse makelaars uit. “We hebben gewoon verschillende aanbiedingen naast elkaar gelegd.” De keuze viel op Makelaardij Woudenberg (nu Molenbeek Makelaars).
Waarom? “Door de combinatie van een vlugge verkooptermijn en goede opbrengst voor de woning. Wij wilden relatief vlot verkopen en niet iedere makelaar biedt een snelle verkoop. Bij het kennismakingsgesprek bleek veel inhoudelijke vakkennis en kennis van de markt. Die kennis delen ze ook met jou als verkoper, ze zijn heel transparant”, aldus Ewald. De woning werd in één week verkocht. “Hun verkooptechniek is uitstekend, de gekozen strategie leverde voor ons wat moois op. Ook de snelheid in hun dienstverlening is een pré. Je merkt dat ze de taken in hun team goed verdeeld hebben en alle collega’s zijn inhoudelijk op de hoogte van jouw woning. Kortom, wij zijn heel tevreden.”

Informatie nodig?

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.