Familie Bloemert verkocht Mercury 1 in Soesterberg

Geschreven door Diederik Donker RM RT op 28 april 2020

“Nee, onze woning is niet gebouwd voor Amerikanen, deze is later gebouwd”, vertelt Dick Bloemert over de geschakelde woning aan Mercury 1 in Soesterberg. Omdat de familie Bloemert verhuist naar een andere woonplaats, zette zij de woning te koop. “Ik kwam op een verjaardag Diederik Donker tegen en omdat ik graag via relaties zakendoe, heb ik Molenbeek gevraagd voor de verkoop.”

Daar heeft Dick Bloemert geen spijt van, zijn review op Google en Funda is voorzien van rapportcijfer 10. Dick ­Bloemert: “Mede door de realistische vraagprijs waren er meteen 13 bezichtigingen en was de woning binnen enkele weken verkocht. Tien minuten na een bezichtiging staat er al een verslagje van de makelaar op het online portal. Ook de persoonlijke benadering, de goede begeleiding en de professionele afhandeling spraken ons aan.”

“IK HEB EEN 10 GEGEVEN OP GOOGLE”

Wilt u na het lezen van deze beoordeling ook uw woning verkopen? Neem dan nu contact met ons op voor een vrijblijvende waardebepaling.

Familie Bloemert verkocht Mercury 1 in Soesterberg
Diederik Donker RM RT
Neem contact op met Diederik

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Op zaterdag 30 september startte de verkoop van een uniek bouwproject: de herbestemming van de Thomaskerk in Zeist. Makelaars van Molenbeek Makelaars vertelden de vele belangstellenden meer over...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie