Marloes en Daniël verkochten Nijenheim 5249 in Zeist

Geschreven door Vince Hogeveen RM RT op 18 mei 2020

HEEL PLOTSELING VERLIEFD OP EEN HUIS

“Eigenlijk waren we helemaal niet op zoek naar een ander huis”, vertelt Marloes, “maar we liepen tegens ons droomhuis aan. Waren er meteen verliefd op.” Die droomwoning ligt wat meer in het centrum van Zeist en is door het paar gekocht. Voor de verkoop van hun hoekwoning aan de Nijenheim vroegen ze Vince Hoogeveen van Molenbeek.

De verkoop ging bijzonder snel en goed. “Op vrijdag op Funda, op maandag meer dan 20 bezichtigingsaanvragen”, beschrijft Marloes. Van de twee geplande dagen vol bezichtigingen ging er maar één door. “Na die eerste dag kwam er zo’n hoog bod binnen, daar zijn we op ingegaan.”

Over de dienstverlening van Molenbeek niets dan lof. Marloes: “Professioneel, eerlijk en je krijgt steeds een heldere uitleg. De meiden van de binnendienst zijn ook heel alert en betrokken.” Daniël: “En ze kennen de markt erg goed.”

Marloes en Daniël verkochten Nijenheim 5249 in Zeist
Vince Hogeveen RM RT
Neem contact op met Vince

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Op zaterdag 30 september startte de verkoop van een uniek bouwproject: de herbestemming van de Thomaskerk in Zeist. Makelaars van Molenbeek Makelaars vertelden de vele belangstellenden meer over...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie