Villa met een verhaal: Driebergseweg 3D Zeist

Geschreven door Frans Verweij RM RT op 25 mei 2020

Gelegen in het lint van de Stichtse Lustwarande biedt Molenbeek Makelaars deze karakteristieke, groots uitgebouwde, vrijstaande jaren villa ‘Onder de beuken’ uit 1920 aan.

De villa heeft 11 vertrekken en een woonoppervlakte van 448 m2. Deze meters zijn aanwezig in de twee gekoppelde, maar los van elkaar te gebruiken bouwdelen. Hierdoor is ook dubbele bewoning mogelijk. De villa is gesitueerd op een zeer royaal perceel grond van 4.541 m2. Het kavel ligt in het kwadrant van Park Hoog Beek en Royen, tegenover Park Schoonoord en naast Park Molenbosch.

De ligging is binnen de bebouwde kom en kort nabij het veelzijdige centrum van Zeist. De ligging ten opzichte van het openbaar vervoer is ook zeer goed, na drie kilometer is het station Driebergen Zeist en de bushalten zijn ook dichtbij aanwezig. De snelweg A-12 is mede door de spoortunnel goed bereikbaar.

Volop voorzieningen
Diverse scholen, zowel basis- als voortgezet onderwijs zijn binnen een straal van enkele honderden meters aanwezig. De omvang van de villa en de plattegrondindeling maakt het mogelijk een onafhankelijk van het woonhuis functionerende praktijkruimte of kantoorruimte, met vijf parkeerplaatsen op eigen terrein, te realiseren.

Vraagprijs € 1.990.000,- k.k.

Klik hier voor meer informatie en de gehele fotopresentatie.

Uitgebreide brochure ontvangen of een afspraak maken voor een bezichtiging? Bel 030 692 02 04.

Villa met een verhaal: Driebergseweg 3D Zeist
Frans Verweij RM RT
Neem contact op met Frans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht