Wonen in Odijk

Wonen in Odijk

Geschreven door Diederik Donker op 2 juli 2020

Platteland vlakbij de stad

Molenbeek Makelaars is niet alleen actief in Zeist, Woudenberg en Utrecht maar ook in de diverse dorpen die rond deze gemeenten liggen. Plaatsen die allemaal hun eigen charme hebben én garant staan voor woonplezier. Wat maakt bijvoorbeeld wonen in Odijk zo bijzonder?

Om te beginnen de unieke natuurlijke ligging: het dorp Odijk is voor meer dan de helft omsloten door de rivier de Kromme Rijn. Wie het dorp uitrijdt met auto of fiets waant zich midden op het platteland, maar de grote gemeenten Utrecht en Zeist zijn toch heel dichtbij. Door de op enkele kilometers van Odijk gelegen A12 is Utrecht-stad in no time bereikbaar.

Met ruim 5.600 inwoners is Odijk een dorp waar bewoners echt samen de samenleving vormen. Er is een bloeiend verenigingsleven, zowel sportief als cultureel. Het dorpshuis is het kloppende hart.

Het woningaanbod? Zeer breed met karakteristieke oude huizen, monu­men­tale woonboerderijen, maar ook moderne nieuwbouwwijken. Een droomplek voor jonge gezinnen met als achtertuin het rivierenlandschap met zijn weidsheid en... geweldige Hollandse luchten!

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie