Wonen, werken en leven in een bijzonder object!

Geschreven door Marius Don RM RT op 22 september 2020

Heel soms, heel soms komt er een huis in de verkoop dat misschien wel alles heeft.

Een perfecte ligging in een prachtig dorp direct onder de rook van een grote stad, wandelbossen en uitvalswegen om de hoek, een multifunctioneel gebruik voor wonen én kantoor en bovenal veel, heel veel leefruimte. Op de hoek van de Soestdijkseweg-Zuid en Groenekanseweg in Bilthoven staat zo’n unieke, maar liefst circa 610 m² woonoppervlakte tellende jaren ’30 villa, bestaande uit twee geschakelde hoofdgebouwen en een vrijstaand koetshuis met woonvoorzieningen van maar liefst 135 m². Graag laten wij u dit bijzondere object ervaren!

Het object heeft een statige markante uitstraling, vanwege de ligging op een kleine terp is het gevelbeeld zeer kenmerkend voor de entree van Bilthoven. Het terrein is geheel omheind met een laurierhaag die volledige privacy waarborgt en de beleving uniek is vanuit de woning. Door de verhoogde ligging van het woonhuis kijkt u vrij uit over de heg op de Houdringebossen.

Het hoofdhuis is gekoppeld aan het kantoor doormiddel van een ruime hal, deze maakt een verbinding waardoor beide panden als één geheel gebruikt kunnen worden. Het woonhuis heeft op de begane grond onder meer een heerlijke woonkeuken, bijkeuken (beide geheel onderkelderd), toilet, een royale woonkamer en televisie/hobby -kamer. Op de eerste verdieping bevinden zich naast de royale hal een badkamer, separaat toilet en drie slaapkamers. Op de tweede verdieping bevinden zich een tweede badkamer en twee grote slaapkamers.

De begane grond van de kantoorrzijde bestaat uit twee kantoren, een keuken en een toilet. De eerste verdieping bestaat uit drie kantoren en een toilet. De zolderverdieping is ingedeeld als kantoor en archiefruimte. Het ruime souterrain met vaste trap, biedt veel mogelijkheden. Aan het einde van de oprit, waar genoeg ruimte is om een meerdere auto’s te parkeren, is het voormalig Koetshuis/guesthouse gelegen. Deze bestaat uit twee verdiepingen. Het koetshuis is op de begane grond ingericht als vergader- c.q. trainingsruimte en de eerste verdieping kan worden gebruikt als slaapverblijf met toilet.

Ideaal voor een combinatie van wonen in combinatie met uw eigen bedrijf danwel verhuur aan derden!

Wonen, werken en leven in een bijzonder object!
Marius Don RM RT
Neem contact op met Marius

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Zomereditie woningkrant 2024

Zomereditie woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2024. Wat kunt u verwachten in onze krant? - Ons...
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Bekijk overzicht