Makelaardij Woudenberg

Makelaardij Woudenberg

Molenbeek Makelaars

Makelaardij Woudenberg

Molenbeek Makelaars is een makelaardij in Woudenberg met uitstekende kwalificaties. Bij ons vindt u gecertificeerde makelaars en taxateurs voor het kopen of verkopen van uw huis in Woudenberg en omgeving. Wij adviseren en bemiddelen bij alle particuliere en zakelijke vastgoedtransacties.

Makelaardij Woudenberg gefuseerd met Molenbeek Makelaars

Was u op zoek naar de bekende en vertrouwde Makelaardij Woudenberg, die meer dan 33 jaar actief was op de woningmarkt? Eigenaar c.q. makelaar taxateur Marcel Donker besefte vorig jaar dat anno 2019 samenwerking de sleutel is tot succes. Daarom besloot hij de krachten te bundelen in een fusie met Molenbeek Makelaars. Dit is goed nieuws voor alle oude, trouwe, jonge en nieuwe clientèle. De nieuwe collega's en Marcel en zijn team vullen elkaar aan tot een totaalpakket aan makelaarsdiensten, taxateursdiensten en juridisch advies. Zo kan iedereen doen waar hij of zij het beste in is.

Heeft u in het verleden gewerkt met Makelaardij Woudenberg of bent u van plan dit te gaan doen in de nieuwe vestiging van Molenbeek Makelaars in Woudenberg? Dan bel Marcel op 06 21 56 58 08 of mail naar mdonker@molenbeek.nl om even bij te praten of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Wonen in Woudenberg

Als makelaardij in Woudenberg zijn we betrokken bij diverse nieuwbouwprojecten. Momenteel zijn dit de projecten Akkerwinde en Nijverheyd. Neem zo vlug mogelijk contact op via 033 286 44 11 of mail naar ons makelaarskantoor via woudenberg@molenbeek.nl. Heeft u meer tijd nodig voor u zich inschrijft, of wilt u graag dat wij met u meedenken? Kom tijdens kantooruren langs op onze makelaardij aan de Nieuwe Poort 20 in Woudenberg. Wij kijken dan samen met u wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijk zijn we altijd op zoek naar woningen om ons aanbod koopwoningen in Woudenberg aan te vullen. Mogen we uw woning ook verkopen? Wij kunnen u geheel ontzorgen, zodat u uw woning zo snel en veilig mogelijk verkoopt. Mede dankzij onze fusie met Molenbeek Makelaars is het vrijwel zeker dat we de ideale koper voor uw huis al in ons klantenbestand hebben staan. Zo verkopen we uw huis al voordat het op Funda staat. Dit scheelt een heleboel rompslomp. Bel meteen naar Marcel of naar ons makelaarskantoor. We maken dan zo gauw mogelijk een afspraak voor een waardebepaling van uw huis en om een verkoopplan op te stellen.

Molenbeek Makelaars Woudenberg voor zakelijke klanten

Woudenberg is ideaal gelegen voor een bedrijventerrein, kantoor of appartementencomplex. Wilt u investeren in vastgoed? Onroerend goed is waardevast. Wij nemen de aankoop en het beheer voor onze rekening. Meer weten? Bel Marcel op 06 21 56 58 08.