Vederhof Vogelwijk, Driekamer appartementen Vederhof Zeist , 3704, Zeist

 • 63 m² - 63 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist! Zeist, een heerlijk dorp midden in Nederland, centraler wonen kan bijna niet. Omgeven door uitgestrekte bossen en weilanden en uitstekende verbindingen qua (openbaar) vervoer om te wonen en te...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 63 m² - 63 m²
Aantal slaapkamers 2 slaapkamers
Aantal kamers 3 kamers

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist!

Zeist, een heerlijk dorp midden in Nederland, centraler wonen kan bijna niet. Omgeven door uitgestrekte bossen en weilanden en uitstekende verbindingen qua (openbaar) vervoer om te wonen en te werken.

In het 2e kwartaal van 2023 zal de aannemer gaan starten met de bouw van dit fraaie project waarin 16 woningen en 14 appartementen zullen worden gerealiseerd voor de verkoop! Daarnaast zullen er 24 woningen voor de middenhuur beschikbaar komen.

De 2 driekamerappartementen:
De eveneens energiezuinige appartementen in parkachtige setting zijn strak, modern en hedendaags vormgegeven. Er zijn 2 kamer en 3 kamer appartementen beschikbaar in het gebouw. Op de begane grond zijn de appartementen voorzien van een eigen terras. De verdiepingen zijn bereikbaar middels lift en trappenhuis en de appartementen op de verdiepingen beschikken over een eigen balkon. Voor het stallen van uw fiets is er een centrale fietsenberging aanwezig.

Bijzonderheden appartementen:
- Perfect gebouwd complex conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van individuele lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Zeer ruime fietsenstalling aanwezig voor plaatsen van meerdere fietsen.

Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het gas af moeten.
In Vederhof nemen wij actief deel aan dit streven en zijn alle woningen en appartementen ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe (BENG).

Duurzaam en voordelig
Alle woningen en appartementen in Vederhof zijn full-electric. Dit betekent dat deze geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht-water-warmtepomp verwarmd worden. De woningen kunnen voorzien zijn van zonnepanelen die energie opwekken. Dit zorgt voor aantrekkelijke maandlasten en is het goed voor het milieu en voor de waardeontwikkeling van jouw woning. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Vederhof helemaal klaar voor de toekomst!

Warmtepomp
Alle woningen en appartementen hebben een individuele lucht- waterwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en gasloze manier om je huis te verwarmen en te voorzien van warm tapwater in de badkamers en de keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem. Tevens zorgt de warmtepomp voor de opwarming van het boilervat. Dit boilervat zorgt ervoor dat u altijd over voldoende warm tapwater beschikt.

Vloerverwarming appartementen
Alle appartementen zijn voorzien van vloerverwarming.

Balansventilatie
Bij goed geïsoleerde woningen, zoals in project Vederhof, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Daarom zijn de woningen en appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht: dit heet balansventilatie. Dit is een gesloten systeem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen welke in de vloeren zijn verwerkt. Een WTW-unit zorgt ervoor dat warmte of koude niet verloren gaat wanneer er frisse buitenlucht wordt aangezogen om de woning te ventileren.

Door toepassing van dit systeem wordt er extra bespaart op uw energiekosten van verwarming in de winter, en koeling in de zomer. In de vochtige ruimtes, badkamer, toilet en keuken wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt de verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Hoogwaardige isolatie
Zowel de vloeren, gevels en het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. Op deze wijze isoleert de ‘bouwkundige schil’ optimaal en verliest het binnenklimaat zo min mogelijk warmte. Ook voor omgevingsgeluid biedt dit voordelen.

Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG)
De BENG is een toetsingskader waarbij een nieuwbouwwoning wordt getoetst op de energieprestaties. De eisen zijn erop ingesteld om het energieverbruik van een woning te beperken. De woningen in project Vederhof voldoen aan dit toetsingskader.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Plat dak
Materiaal van dak
 • bitumineuze dakbedekking
Aantal eenheden 30

Locatie

Plaats Zeist

Oppervlakte en inhoud

Woonoppervlakte 63 m² - 63 m²

Indeling

Aantal verdiepingen 1
Aantal kamers 3 kamers waarvan 2 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • geen tuin

Bergruimte

Voorzieningen

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.