Vederhof Vogelwijk, Rijwoningen Vederhof Zeist , 3704, Zeist

 • 99 m² - 99 m²
Deze woning bezichtigen?
Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.

Omschrijving

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist! Zeist, een heerlijk dorp midden in Nederland, centraler wonen kan bijna niet. Omgeven door uitgestrekte bossen en weilanden en uitstekende verbindingen qua (openbaar) vervoer om te wonen en te...

Toon meer

Kenmerken

Woonoppervlakte 99 m² - 99 m²
Aantal slaapkamers 4 slaapkamers
Aantal kamers 5 kamers

Ruim opgezet, groen, duurzaam en energiezuinig wonen in Zeist!

Zeist, een heerlijk dorp midden in Nederland, centraler wonen kan bijna niet. Omgeven door uitgestrekte bossen en weilanden en uitstekende verbindingen qua (openbaar) vervoer om te wonen en te werken.

In het 2e kwartaal van 2023 zal de aannemer gaan starten met de bouw van dit fraaie project waarin 16 woningen en 14 appartementen zullen worden gerealiseerd voor de verkoop! Daarnaast zullen er 24 woningen voor de middenhuur beschikbaar komen.

De 12 rijwoningen:
De energiezuinige woningen van 99 m² beschikken over drie woonlagen. De woningen zijn nog naar eigen wens uit te bouwen en te personaliseren. Er zijn drie slaapkamers op de eerste verdieping aanwezig en een eigen in te delen open zolderruimte.

Bijzonderheden woningen:
- Perfect gebouwd huis conform laatste maatstaven en zware isolatie.
- Voorzien van tegelwerk en sanitair.
- Voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. Dit door middel van een lucht- water warmtepomp.
- Voorzien van prachtig balans ventilatiesysteem met warmte terugwinning.
- Woningen zijn allen voorzien van een fijne achtertuin met berging.
- Keuken exclusief en niet in de aanneemsom verwerkt.
- Veel mogelijkheden tot aanpassingen qua uitbouw, plaatsing zonnepanelen, aanpassen elektra en dergelijke.
- Traditionele bouw met gemetselde binnen en buitengevels, hardhouten kozijnwerk.

Nederland wil zo snel mogelijk een samenleving worden met zo min mogelijk CO2-uitstoot. Om dit te realiseren zullen alle huishoudens op den duur van het gas af moeten.
In Vederhof nemen wij actief deel aan dit streven en zijn alle woningen en appartementen ontworpen volgens het Bijna EnergieNeutraal Gebouwen-principe (BENG).

Duurzaam en voordelig
Alle woningen en appartementen in Vederhof zijn full-electric. Dit betekent dat deze geen gasaansluiting meer hebben, maar door middel van een individuele lucht-water-warmtepomp verwarmd worden. De woningen kunnen voorzien zijn van zonnepanelen die energie opwekken. Dit zorgt voor aantrekkelijke maandlasten en is het goed voor het milieu en voor de waardeontwikkeling van jouw woning. Dit maakt een nieuwbouwwoning in Vederhof helemaal klaar voor de toekomst!

Warmtepomp
Alle woningen en appartementen hebben een individuele lucht- waterwarmtepomp. Dit is een milieuvriendelijke en gasloze manier om je huis te verwarmen en te voorzien van warm tapwater in de badkamers en de keuken. De warmtepomp onttrekt warmte aan de buitenlucht en zet dit om in bruikbare energie om het huis te verwarmen en is direct aangesloten op het verwarmingssysteem. Tevens zorgt de warmtepomp voor de opwarming van het boilervat. Dit boilervat zorgt ervoor dat u altijd over voldoende warm tapwater beschikt.

Vloerverwarming woningen
Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, de eerste verdieping en gedeeltelijk op de zolder. Deze manier van ‘lage temperatuur verwarming’ heeft veel voordelen ten opzichte van ouderwetse radiatoren, zoals een comfortabel binnenklimaat, een lagere energierekening en complete vrijheid bij de inrichting van uw woning.

Balansventilatie
Bij goed geïsoleerde woningen, zoals in project Vederhof, hoort een comfortabele en gezonde luchtkwaliteit. Daarom zijn de woningen en appartementen voorzien van een mechanisch ventilatiesysteem waarbij de hoeveelheid aangevoerde verse buitenlucht volledig in balans is met de hoeveelheid afgevoerde vervuilde binnenlucht: dit heet balansventilatie. Dit is een gesloten systeem dat bestaat uit een ventilator, een warmte-terugwin-unit (WTW) en een aantal luchtkanalen welke in de vloeren zijn verwerkt. Een WTW-unit zorgt ervoor dat warmte of koude niet verloren gaat wanneer er frisse buitenlucht wordt aangezogen om de woning te ventileren.

Door toepassing van dit systeem wordt er extra bespaart op uw energiekosten van verwarming in de winter, en koeling in de zomer. In de vochtige ruimtes, badkamer, toilet en keuken wordt de gebruikte lucht afgezogen en in de droge ruimtes, woonkamer en slaapkamer, wordt de verse lucht aangevoerd. Hierdoor ontstaat een comfortabel en gezond luchtklimaat.

Hoogwaardige isolatie
Zowel de vloeren, gevels en het dak van de woningen worden goed geïsoleerd. Op deze wijze isoleert de ‘bouwkundige schil’ optimaal en verliest het binnenklimaat zo min mogelijk warmte. Ook voor omgevingsgeluid biedt dit voordelen.

Bijna EnergieNeutraal Gebouw (BENG)
De BENG is een toetsingskader waarbij een nieuwbouwwoning wordt getoetst op de energieprestaties. De eisen zijn erop ingesteld om het energieverbruik van een woning te beperken. De woningen in project Vederhof voldoen aan dit toetsingskader.

Toon meer

Algemeen

Vraagprijs
Servicekosten BTW belast Nee
Status Verkocht

Bouw

Soort dak Zadeldak
Materiaal van dak
 • pannen
Aantal eenheden 30

Locatie

Plaats Zeist

Oppervlakte en inhoud

Perceeloppervlakte 90 m² - 113 m²
Woonoppervlakte 99 m² - 99 m²

Indeling

Aantal kamers 5 kamers waarvan 4 slaapkamers

Buitenruimte

Tuin
 • achtertuin
 • voortuin

Bergruimte

Schuur/berging Vrijstaand hout
Voorzieningen
  Aantal schuren 1

  Parkeergelegenheid

  Garage
  • geen garage
  Deze woning bezichtigen?
  Vraag een bezichtiging aan via onze online tool.