Riant wonen in geweldige ambiance

Geschreven door Frans Verweij RM RT op 1 juli 2021

Villa Sandhoef laat zich eigenlijk niet beschrijven en dient ervaren te worden!

Deze bijzondere halfvrijstaande villa met riante tuin gelegen in een bosrijke omgeving is ontworpen door architect J.H.W. Leliman en gebouwd in 1907 in opdracht van de breed gewaardeerde kunstschilder H.W. Jansen. Bij de realisatie van deze villa betrof het een vrijstaande woning met naastgelegen schildersatelier. Later is deze atelierruimte afgesplitst en in gebruik genomen als zelfstandige woning.

In 2009 is de villa ingrijpend geronoveerd. De plafondhoogte, de ideale afmetingen van de meest belangrijke vertrekken, de originaliteit en de puurheid van alles is iets dat slechts zelden aangetroffen zal worden.

De villa is gelegen op de hoek van de Boulevard en de Acacialaan. De entree is aan de Acacialaan en dit is een doodlopende laan die vanaf de Lindenlaan ingereden wordt. De wijk is het Zeister Lyceumkwartier. Het dorpshart van Zeist is op ongeveer vijf minuten loopafstand gelegen. De bossen vangen eveneens aan na vijf minuten lopen.

Wij nodigen u uit om een kijkje te komen nemen.....

Brochure

Riant wonen in geweldige ambiance
Frans Verweij RM RT
Neem contact op met Frans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Herbestemming Thomaskerk Zeist: verkoop gestart

Op zaterdag 30 september startte de verkoop van een uniek bouwproject: de herbestemming van de Thomaskerk in Zeist. Makelaars van Molenbeek Makelaars vertelden de vele belangstellenden meer over...
Herfsteditie Wonen, Werken & Leven

Herfsteditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de herfst-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze...
Bekijk overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie