Wat biedt houvast?

Geschreven door Frans Verweij RM RT op 9 juni 2020

Inmiddels zit de westerse wereld een maand of vier in de corona crisis. Het spreekt voor zich dat deze ook invloed heeft op de woningmarkt. Mensen die hun woning te koop aanbieden zijn wat meer onzeker dan voorheen, heel begrijpelijk! Gelukkig biedt Molenbeek Makelaars houvast op onder meer deze 4 punten.

Bij het succesvol verkopen van een woning is nog meer dan voorheen kennis van de lokale woningmarkt vereist. Wat dat betreft vindt u bij Molenbeek vele tientallen jaren ervaring in Zeist en omgeving. We hebben alle deskundigheid in huis om u op niveau te adviseren. Onze medewerkers zijn zonder uitzondering hoogopgeleid en hebben vele jaren ervaring in het makelaarsvak.

Wat ook houvast biedt: cijfers, in hedendaags taalgebuik ‘big data’. ­Molenbeek Makelaars beschikt via NVM en Dynamis over enorm veel gegevens van kopers, over koopintenties, verkochte woningen en marktontwikkelingen. Die helpen ons en u om een reële vraagprijs te bepalen. Juist in deze markt heeft u belang bij een waardebepaling die aansluit bij de huidige markt. Dat versnelt het verkoopproces en geeft u als koper rust.

Dat een makelaar beschikt over een groot kopersnetwerk is ook prettig voor woningverkopers. Het is immers goed als uw woning al vanaf de start wordt aangeboden aan mensen die concreet op zoek zijn in uw prijsklasse en marktsegment. Molenbeek heeft een groot bestand van potentiële kopers, mensen die hun wensen met onze makelaars hebben gedeeld.

En tenslotte, er is geen glazen bol voorhanden om de marktontwikkelingen te voorspellen. Wat wel beschikbaar is: een makelaar met een dienstenpakket dat op alle punten en tot in detail professioneel is. Van eerste kennismaking tot overdracht van uw woning bij de notaris staat bij Molenbeek Makelaars alles in het teken van één ding: het succesvol verkopen van uw woning. Dat klinkt als reclamekretologie, maar voor een bewijs van ons vakmanschap verwijzen wij u naar pagina’s 11 en 12 in onze Wonen, Werken en Leven Krant.

Wat biedt houvast?
Frans Verweij RM RT
Neem contact op met Frans

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Voorjaarseditie Woningkrant 2024

Molenbeek Makelaars publiceert de voorjaars-editie van de Wonen Werken & Leven krant...
Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Wintereditie Wonen, Werken & Leven

Molenbeek Makelaars publiceert de winter-editie van de Wonen Werken & Leven krant 2023. Wat kunt u verwachten in onze...
Bekijk overzicht